Provolone Valpadana och Auricchio

Additional Info:

Provolone Valpadana DOP är en halvhård ost gjord av hel komjölk. Den produceras i olika storlekar som kännetecknas av den färgstarka namn: salami och korv, bacon och pancettine, tangeriner och mandaroni. Den har en tunn och glänsande skorpa, ibland skyddad av en tunn och glänsande paraffinyta. Smaken varierar beroende på om det är en söt eller kryddig Provolone. Mognaden tar tre månader. Finns i pancettasnitt på 5 kg för Provolone Valpadana Piccante, i utsnitt av 5,5 kg för Provolone Dolce (eller i utsnitt av 4 kg för båda) och i utsnitt av 6,0kg för Provolone ”Auricchio” Dolce och Piccante.

Ingredienser: Mjölk, salt, löpe.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 371 kcal
Fett 29,00 g
Kolhydrater 1,5 g
Protein 26,00 g